Corporate Mindfulness

Mindfulness er blevet populært her i landet. Danskerne har virkelig taget Mindfulness ind og mange danske virksomheder har efterhånden også fået Mindfulness på programmet. Mange har i et misforstået hensyn til økonomien valgt at bruge Mindfulness for at forøge bundlinien. Det kalder man grådighed og det er det modsatte af Mindfulness! 

Mindfulness handler ikke om at tjene flere penge. Det handler ikke om målet så meget som midlet. Mindfulness tilbyder en mulighed for at vågne op i det man er druknet i. Det kan være for meget arbejde, uoverskuelige emotionelle forhold, tankemylder osv. Det kan sagtens være at den opvågnen resulterer i at man tjener flere penge. Det kan også være at man vågner op og opdager at men tjener forkerte penge!

At være Mindfuld betyder at man er opmærksom – med viilje! At man holder op med vanemæssigt at gøre de ting man gør og opdager hvorfor man gør det og AT man gør det!
Hvis du vil lære mere om Mindfulness kan du downloade en 30 siders GRATIS manual her. Smid dit navn og din email i boksen her til højre og du får tilsendt et downloadlink.   ————–>

Category: Opmærksomhed
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *